Header afbeelding

Alle soorten uitvalschermen in Den Bosch

Bij Voets Zonwering in de Bosch vindt u uitvalschermen in alle soorten en maten.

Het is een warme dag en u zit in huis vakantieboeken te bekijken en u zucht bij het zien van al die plaatjes, waar vakantiegangers heerlijk in de schaduw onder een parasolletje van het prachtige weer genieten. U kijkt naar buiten en u ziet alleen maar zon op uw terras. Veel te warm! U blijft maar binnen, terwijl dit probleem heel eenvoudig opgelost kan worden met een uitvalscherm. Creƫer die fantastische vakantieplek op uw eigen terras!

Vele voordelen uitvalscherm

Buiten het feit dat u lekker buiten in de schaduw kunt zitten, is een ander voordeel, dat het binnen ook lekker koel blijft en u een vrij uitzicht naar buiten blijft houden.


Maar er zijn nog meer voordelen:

 • De doorloophoogte is vrij.
 • De schermen zijn in alle maten te koop tot 10 meter breedte met een uitval van 4 meter.
 • Tussen alle kleuren, materialen en dessins zit zeker iets, dat bij uw smaak past en uw woning verfraait.
 • U hoeft niet bang te zijn voor een regenbui, want het watervaste zonweringsdoek kan daar wel tegen. Laat het doek wel drogen voor u het weer oprolt.
 • Het scherm is heel makkelijk te monteren.


 • Bediening van een uitvalscherm

  Het is mogelijk om het scherm van binnen of van buiten te bedienen. Als u het makkelijk wilt kiest u voor een volledig elektrisch systeem met afstandsbediening, maar het kan natuurlijk ook handmatig met een bandopwinder of een slingerstang.  Onderhoud van uitvalschermen

  Een uitvalscherm heeft, omdat het doek vuil- en waterafstotend is en tegen regen en wind kan, erg weinig onderhoud nodig. Als u voor een elektrisch systeem kiest zal het scherm ook langer meegaan, omdat het doek zo strak opgewonden wordt, dat slecht weer er geen invloed op kan hebben.

  Wij ontvangen u graag in onze showroom om u alle mogelijkheden te demonstreren en onder het genot van een kopje koffie te luisteren naar uw wensen en u te adviseren. Tot binnenkort!